f
edició: 2007 - 2008 - 2009
  
Diari de Girona
28.11.2008
El sector de casaments aguanta la crisi i Tot Nuvis manté els 160 expositors
La crisi sembla no haver afectat el saló Tot Nuvis que organitza Fira de Girona per 16a vegada, ja que es manté pràcticament el nombre d'expositors respecte a l'any passat. Els dies 28, 29 i 30 de novembre, fins a 160 expositors oferiran els seus serveis en vestuari, hostaleria, fotografia o llistes de nuvis a les parelles que pensen a casar-se, una xifra que supera els 158 de l'edició anterior. Durant els dies de la fira també s'han organitzat diverses activitats com actes per aconsellar els nuvis a l'hora de triar la música, quin tipus de reportatge fotogràfic contractar o quina roba és la més adient. El saló s'inaugura el proper divendres a les quatre de la tarda i dissabte i diumenge estarà obert des de les onze del matí fins a les nou del vespre. Durant aquests dies, els interessats podran informar-se sobre les millors opcions i ofertes a l'hora de preparar un casament. Per sectors, dels 160 expositors, un 32 per cent està dedicat a l'hostaleria i restauració, el 29 per cent a la fotografia i la imatge, el 17 per cent a la roba dels nuvis, la llenceria, joieria i perruqueria, el 6 per cent a les flors, regals i d'altres atencions i el 7 per cent a les agències de viatge i d'altres serveis d'organització, entre d'altres. Durant els dies del saló també hi haurà nombrosos sortejos per als assistents de dies d'hotel, jocs de maletes o descomptes en viatges i hotels i desfilades sorpresa. La fira l'any passat va tancar amb més de 13.000 visitants.
  
29.11.2008
Comença el saló especialitzat en les parelles que es volen casar
El Palau de Fires de Girona és des d'ahir i fins demà (d'11 del matí a 9 del vespre) el punt d'atracció de les parelles de nuvis que busquin complements per al seu casament. Un total de 16o expositors de tota mena de sectors vinculats al món dels casaments exposen els seus productes amb en la setzena edició del saló Tot Nuvis amb l'objectiu de satisfer totes les necessitats dels nuvis. Hi ha presents els sectors de l'hostaleria, la restauració i el catèring; fotografia, vídeo i animació; vestits de núvia i nuvi, cerimònia, llenceria, joieria i perruqueria; regals i atencions i floristeria; serveis d'organització i agències de viatge, publicacions i mitjans de comunicació; i altres com cotxes i assegurances.
  
01.12.2008
Prop de 10.000 visitants a Tot Nuvis
La setzena edició de Tot Nuvis va tancar les portes ahir al vespre amb una afluència de prop de 10.000 visitant al Palau de Fires de Girona durant els tres dies de celebració. Tot i que, en aquest 2008, hagin passat pel saló unes 3.000 persones menys que l'edició passada, la directora de la Fira de Girona, Anna Albar, va fer una valoració positiva de l'assistència i, segons va explicar, vistes les propostes per a l'any vinent els organitzadors estan molt animats a preparar la pròxima. Consideren que el món que envolta les bodes i les celebracions ha experimentat canvis importants en els darrers anys. Es troben ofertes com els organitzadors de casaments i serveis de càtering, a més de la fotografia i el vídeo, la restauració, els vestits de núvia i de nuvi, el ?lloguer de limusines i cotxes clàssics, les agències de viatges, música i animació, d'entre altres negocis relacionats amb aquest sector. En cada edició, el saló proposa nous tallers i activitats, així com l'exposició de grans dimensions florals per celebracions nupcials que serveixen per donar resposta als dubtes que sorgeixen alhora d'organitzar una cerimònia com el casament. Dins al saló, els visitants enguany han pogut participar en promocions d'estades en hotels, sortejos i regals. Això genera "un potent reclam".
  
El Punt
28.11.2008
Tornar a ser nuvis
El saló Tot Nuvis, que avui obre les portes al Palau de Fires de Girona amb entrada aquest any gratuïta, no nota la crisi, ja que cada cop hi ha més demanda per tornar-se a casar. Tot Nuvis no nota la crisi. Les segones i fins i tot les terceres núpcies garanteixen l'èxit d'aquest saló, que a partir d'avui a la tarda i fins diumenge es torna a celebrar al Palau de Fires de Girona. Cada cop hi ha més visitants que busquen ofertes per repetir el casament, i això es nota en l'edat, ja que molts dels nuvis superen els quaranta anys. «L'amor no està en crisi», va destacar ahir la directora de Fira de Girona, Anna Albar, durant l'acte de presentació. En les estadístiques de nupcialitat a Catalunya, ja es posa de manifest l'increment gradual del nombre de matrimonis en segones núpcies o més, que ja representen aproximadament un de cada quatre. MÉS OFERTA La demanda que hi ha per casar-se fa que l'oferta vagi en augment. El nombre d'expositors ha passat de 158 l'any passat a 160, un petit increment que es considera un gran èxit dins el context econòmic actual. El saló, organitzat aquest any només per Fira de Girona, es presenta amb força canvis. El primer és que aquest any l'entrada és gratuïta (l'any passat costava 3 euros), amb l'objectiu d'atraure el màxim de públic i superar, o almenys igualar, l'última xifra, de prop de deu mil visitants. Un altre canvi molt significatiu són les desfilades, que en anteriors edicions oferia Flaqué Internacional en un espai exterior al recinte dels expositors. Aquest any les desfilades s'anuncien com a «sorpresa» i es faran al mateix palau, a càrrec de Blonda. Es tracta d'una sorpresa que té horari: avui, a les sis de la tarda i a les vuit del vespre, i demà i diumenge quatre cada dia: a les dotze i a les dues del migdia, a les sis de la tarda i a les vuit del vespre. «Si la nova estructura de desfilades funciona, es mantindrà l'any vinent», va dir Albar. El saló també incorpora una altra novetat: un taller eròtic anunciat com «la màgia de vestir-se per dins i viure la nit més màgica». L'any passat, el punt eròtic que es va incorporar a Tot Nuvis va tenir una gran demanda i en aquesta edició s'ha optat per un taller especialitzat, on es presentaran aromes per seduir, llenceria i productes diversos per afegir a l'acte formal del casament «un esclat de passió». En conjunt, els tallers –l'eròtic, el de protocol, el de música de cerimònia i un de com comprar reportatges de casament– han tingut molt èxit, amb 425 inscrits que es preveu que podrien arribar fins a 450. El saló inclou una àmplia oferta de productes vinculats al món nupcial, com ara vestits, viatges, serveis d'organització i de cerimònia, serveis de fotografia, serveis de floristeria, cotxes, llenceria i serveis financers. Es pot visitar a partir d'avui a les quatre de la tarda i fins a les nou del vespre, i demà i diumenge, d'onze del matí a nou del vespre. S'anuncien sortejos i descomptes per als visitants.
  
29.11.2008
Una àmplia oferta a Tot Nuvis
L'entrega de premis del concurs de fotografia i un taller eròtic van ser les primeres activitats que es van portar a terme ahir al saló Tot Nuvis, que es pot visitar fins demà al Palau de Fires de Girona. El saló va obrir a les quatre de la tarda i es va inaugurar amb la presència de l'alcaldessa, Anna Pagans. La setzena edició reuneix 160 expositors i una oferta molt àmplia de sectors diversos relacionats amb el món nupcial. Tot Nuvis es pot visitar de dotze del matí a nou del vespre, amb entrada gratuïta. S'espera rebre la visita d'unes 10.000 persones.
  
01.12.2008
El preu de casar-se
Un casament convencional pot costar entre 16.000 i 35.000 euros. Així ho han comprovat els prop de 10.000 visitants que han passat per la mostra Tot Nuvis de Girona. Un casament convencional, per a 100 convidats, pot costar entre 16.000 i 35.000 euros, en funció dels extres i la qualitat del menjar i el servei. Segons l'empresa organitzadora de casaments d'Blanc, aquests són els preus orientatius del mercat avui en dia. Així ho van poder comprovar els gairebé 10.000 visitants que han passat enguany per Tot Nuvis al Palau de Fires de Girona, repetint les xifres d'assistència de les últimes edicions. Sembla, doncs, que els casaments no noten això de la crisi, i la mateixa directora de Fira de Girona, Anna Albar, reconeixia ahir que aquest ha sigut un dels anys en què els expositors han estat més contents: «Hi ha molta gent que encarrega coses del casament aquí per aprofitar els descomptes.» A més, explica que es valoren molt les activitats paral·leles, com ara les de seducció o protocol, i que l'any vinent es recuperaran les desfilades dins mateix del Palau de Fires. Entre la diversitat d'estands, els restaurants i hotels continuen copant bona part de l'espai. Dins aquest mateix sector, les empreses de càtering són les que van més a l'alça, degut, sobretot, que cada vegada més es trien espais més diversos per a la celebració de la cerimònia i del banquet. Els estands tradicionals de fotografia, vídeo, vestits, accessoris, joieries i agències de viatges hi continuen tenint un pes important, mentre que les empreses que es dediquen a l'organització de casaments i tot el que els envolta també han crescut els últims anys, i fins i tot ja n'hi havia una que ho feia només per internet. En canvi, fa temps que han desaparegut les de llistats de noces. Amb aquests preus, el millor regal és un sobre.
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal