f
edició: 2007
  
Diari de Girona
01.11.2007
El Saló del Vehicle d´Ocasió comptarà amb 23 concessionaris i 35 marques
El primer Saló del Vehicle d'Ocasió de Girona (del 9 a l'11 de novembre) comptarà amb la participació de 23 concessionaris de la ciutat, el 90% dels que hi ha, que aportaran vehicles de 35 marques. Tots tindran menys de 5 anys d'ús. Pel que fa concessionaris de cotxe, hi seran presents Angel Blanch, que durà cotxes de la marca Opel; A.M. Girona, amb Subaru; AM94, amb Mitsubishi; Arespa Motors, amb Hyundai; Auto Girona, amb Mazda; Camps Motor, amb cotxes de la marca Nissan; Comercial Totauto, amb Toyota; Garatge Andreu, amb Citroën; Garatge Internacional, amb Alfa Romeo, Fiat i Lancia; Garatge Plana, amb Mercedes Benz; Gironauto, amb Chevrolet; Lluís Blanch, amb Honda; Martín i Conesa, amb BMW; Santiago Juandó, amb Renault i Dacia; Tecnicamer, amb Chrysler, Dodge i Jeep; Texauto, amb Land Rover; Turismes Girona, amb Volvo i Vila Umbert amb Jaguar. Pel que fa a les motos hi haurà Auradell Motors, amb Honda, Montesa i Beta; Motos Colomer, amb SYM i Hyonsung; Motoexpert, amb Suzuki, Ducati, Triumph i Augusta MV i Motos Trafach amb Yamaha. Finalment, tanca la llista TriVimon que aportarà quads de Yamaha. Augment de vendes del 15% La venda de vehicles de segona mà a les comarques gironines ha augmentat un 15% en els darrers quatre anys, segons el sector. Malgrat l´increment, la mitjana de cotxes d'ocasió venuts a la demarcació se situa per sota de la mitjana europea, que és de dos vehicles per cada cotxe nou, tot i ser similar a l´espanyola, que és d'1,1 vehicle de segona mà per cada cotxe nou.
  
10.11.2007
Vehicles d´ocasió de totes les marques i de tots els colors
Si fos roba, es podria dir que n´hi ha per triar i per remenar. El primer Saló del Vehicle d'Ocasió de Girona (del 9 a l'11 de novembre) compta amb la participació de 23 concessionaris de la ciutat i ofereixen cotxes de segona mà de fins a 35 marques. El saló se celebra a la Devesa fins aquest diumenge Es tracta de vehicles usats però no antics. De fet, un dels condiocionants per posar un vehicle a la veda és que els cotxes tinguin menys de cinc anys d'ús. Pel que fa concessionaris de cotxes, hi són presents Angel Blanch, amb cotxes de la marca Opel; A. M. Girona, amb Subaru; AM94, amb Mitsubishi; Arespa Motors, amb Hyundai; Auto Girona, amb Mazda; Camps Motor, amb cotxes de la marca Nissan; Comercial Totauto, amb Toyota; Garatge Andreu, amb Citroën; Garatge Internacional, amb Alfa Romeo, Fiat i Lancia; Garatge Plana, amb Mercedes Benz; Gironauto, amb Chevrolet; Lluís Blanch, amb Honda; Martín i Conesa, amb BMW; Santiago Juandó, amb Renault i Dacia; Tecnicamer, amb Chrysler, Dodge i Jeep; Texauto, amb Land Rover; Turismes Girona, amb Volvo i Vila Umbert amb Jaguar. Les motos i els quads Pel que fa a les motos hi haurà Auradell Motors, amb Honda, Montesa i Beta; Motos Colomer, amb SYM i Hyonsung; Motoexpert, amb Suzuki, Ducati, Triumph i Augusta MV i Motos Trafach amb Yamaha. Finalment, tanca la llista TriVimon que aportarà quads de la marca Yamaha.
  
El Punt
01.11.2007
La venda de cotxes d'ocasió ha augmentat un 15% en quatre anys a la demarcació de Girona
La venda de cotxes d'ocasió ha augmentat aproximadament un 15% els últims quatre anys, segons dades fetes públiques ahir pel sector, durant la presentació del Saló del Vehicle d'Ocasió, que es portarà a terme al recinte de Fira de Girona del 9 a l'11 de novembre. El gerent d'un dels concessionaris que participaran en el saló, Lluís Maria Blanch, va explicar que aquest increment està motivat, en part, a l'augment del nombre de persones immigrades a les comarques de Girona, un dels col·lectius que compra més cotxes d'ocasió. Un altre dels factors que s'indiquen per explicar l'augment de vendes d'aquests vehicles és la incorporació de més persones al món laboral, moltes de les quals es compren com a primer vehicle un d'ocasió. A la demarcació es venen 1,1 cotxes d'ocasió per cada cotxe nou, una mitjana encara per sota de l'europea, que és de dos cotxes d'ocasió per cada cotxe nou. Aquesta circumstància fa preveure al sector que la demanda continuarà creixent. L'increment de vendes de cotxes d'ocasió contrasta amb la disminució de vendes des de fa uns mesos de cotxes nous, una situació que es reprodueix a l'àmbit de l'Estat espanyol. El Saló del Vehicle d'Ocasió tindrà la participació de 23 concessionaris de la ciutat (el 90% dels que hi ha), que portaran vehicles de 35 marques. A més de cotxes, també hi haurà motos i quads. Els participants són Àngel Blanch, A.M. Girona, AM94 Motor, Arespa Motor, Auto Girona, Camps Motor, Comercial Totauto, Garatge Andreu, Garatge Internacional, Garatge Plana, Gironauto, Lluís Blanch, Martin i Conesa, Santiago Juandó, Tecnicamer, Texauto, Turismes Girona, Vila Umbert, Auradell Motos, Motos Colomer, Motoexpert, Motors Trafach i TriVimon.
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal