f
edició: 2006
  
Diari de Girona
01.02.2006
Firarebaixa obres avui les portes al Palau de Fires amb 120 expositors
Fira de Girona inagurarà avui a les deu del matí una nova edició de Firarebaixa amb 120 expositors. La directora de Fira de Girona va reconèixer en la presentació que aquest és un altre dels certàmens que «ja no pot créixer més», i que el nombre d´expositors que es troben en llista d´espera volta la seixantena. En total, Firarebaixa ocuparà una superfície de 6.919 metres quadrats de la Palau de Fires i, com ha precisat la directora de Fira de Girona, Anna Albar, els sectors que hi ha representats se centren en «roba, bosses de mà i complements». El sector de la confecció ocuparà aquest any un 45% del total de la superfície d´exposició (entre dona, home, nen i jove), seguit dels àmbits de la sabateria (9,02%), la llenceria (8,20%), la marroquineria (5,74% o els esports (5,74 per cent). Mantenir els sectors Segons va concretar Anna Albar, aquestes proporcions es mantenen al llarg dels anys amb la voluntat de garantir l´equilibri del saló. «El que augmentaria de manera desmesurada seria la moda de dona; per tant, per garantir l´equilibri amb vista als expositors i els visitants, no incrementem aquests sectors i en mantenim d´altres com el tèxtil, la llar o els complements», va concloure la directora de Fira de Girona.
  
02.02.2006
Allau de visitants a Firarebaixa
El primer dia de Firarebaixa al Palau de Fires de Girona va rebre multitud de visitants que volien ser els primers en obtenir peces a preu barat. Abans d´obrir-se les portes ja hi havia una cinquantena de persones que feien cua a l´exterior del recinte. L´edició d´aquest any compta amb un total de 120 expositors de tot tipus de productes. Al llarg del dia d´ahir es podien veure multitud de persones caminant pels estands i remenant els productes amb l´objectiu de trobar alguna ganga. Els productes més presents en l´edició d´aquest any, són la roba, les bosses de mà i els complements. El sector de la confecció és el més present, però també hi ha altres àmbits, com ara sabateria, llenceria, marroquineria o esports. De fet, la proporció és similar a la d´altres anys, ja que es busca mantenir l´equilibri. El nombre d´expositors també es manté estable, ja que es considera que pràcticament no pot créixer més. Firarebaixa estarà obert fins aquest diumenge, cada dia, de les deu del matí fins a les nou del vespre.
  
06.02.2006
Firarebaixa tanca l´edició 2006 amb més de 40.000 visitants
L´edició 2006 de Firarebaixa va atraure fins al Palau Firal de Girona més de 40.000 visitants, segons va explicar ahir la directora de la mostra, Anna Albar. La fira, que es va clausurar ahir a les nou del vespre després de cinc dies d´exposició, compta amb 120 expositors dels rams de la confecció, accessoris, perfumeria, complements de la llar i complements tèxtils, entre d´altres. Tot i que les xifres d´assistència han estat similars a les de l´anterior edició, el volum de visitants i vendes fa que la valoració de Firarebaixa 2006 hagi estat molt bona, segons va assegurar Albar. Els comerciants que s´estableixen a Firarebaixa oferten els articles rebaixats, com una manera més de rematar el període de descomptes.
  
El Punt
28.01.2006
Firarebaixa de Girona inclourà una àmplia oferta amb 120 expositors i espera atraure uns 50.000 visitants
La catorzena edició de Firarebaixa, que es podrà visitar de l'1 al 5 de febrer al Palau de Fires de Girona, reunirà 120 expositors -el mateix nombre que en anys anteriors- i els organitzadors preveuen que repetirà també el gran ressò d'altres edicions, amb la visita d'entre 45.000 i 50.000 persones. Aquesta fira torna a seguir l'esquema tradicional, amb una àmplia oferta i descomptes molt importants. Estarà oberta des de les deu del matí fins a les nou del vespre. Firarebaixa genera cada any una gran expectativa, amb un esquema que es repeteix i que ja està del tot consolidat. Els organitzadors han optat per no ampliar més el nombre d'expositors, ja que es considera que amb aquesta quantitat hi ha un equilibri entre l'oferta i la demanda. Quan hi ha alguna baixa, l'expositor se substitueix per un altre d'un sector similar, segons va explicar ahir la directora de Fira de Girona, Anna Albar, durant l'acte de presentació de l'edició d'aquest any. Aquest any s'han quedat en llista d'espera unes 60 empreses. El sector que predomina és la roba de dona, home, juvenil i infantil, i els complements (amb molta oferta en sabateria), tot i que també s'hi pot trobar art, bijuteria, bricolatge, il·luminació, disfresses, catifes, electrodomèstics, llibres, marroquineria, mobiliari, música, oci, llaminadures, cosmètica, parament de la llar, objectes de regal, òptica, somiers i matalassos, perfumeria i puericultura, entre altres tipus d'oferta. A Firarebaixa es poden aconseguir articles amb descomptes molt importants, que en molts casos sobrepassen el 50%. L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i el president del comitè executiu de Fira de Girona, Antoni Hostench, inauguraran la fira dimecres vinent, a les deu del matí. L'any passat, la majoria dels expositors que hi van participar es van mostrar molt satisfets amb el volum de vendes.
  
02.02.2006
Firarebaixa s'estrena amb una gran afluència de públic, una àmplia oferta i molts articles a meitat de preu
Firarebaixa va obrir ahir les portes amb una gran afluència de públic i una àmplia oferta, amb molts dels articles a meitat de preu i alguns amb descomptes superiors. Aquesta mostra multisectorial, que se celebra fins diumenge al Palau de Fires de Girona, arriba aquest any a la catorzena edició, amb un esquema ja tradicional i un model consolidat. El nombre d'expositors és el mateix que l'any passat, un total de 120, i cap al 90% repeteixen. S'espera atraure uns 50.000 visitants. Una cinquantena de persones esperaven ahir a la porta del Palau de Fires per ser les primeres a estrenar Firarebaixa de Girona. A les deu del matí es van obrir les portes i es va portar a terme la inauguració oficial, amb la presència de l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i altres autoritats. Els 120 expositors reuneixen una oferta molt àmplia d'articles, amb molts descomptes del 50% i superiors. Visitants d'arreu de les comarques gironines han fet d'aquesta fira una cita habitual. Ahir al migdia ja hi havia una gran afluència de públic i la directora de Fira de Girona, Anna Albar, va manifestar que s'espera repetir el gran ressò que ha tingut en anys anteriors. Firarebaixa, que està oberta des de les deu del matí fins a les nou del vespre, segueix el mateix esquema d'altres anys. Els organitzadors han optat per no ampliar més el nombre d'expositors, ja que es considera que amb aquesta quantitat hi ha un equilibri entre l'oferta i la demanda. Cap al 90% repeteix. Quan hi ha una baixa, l'expositor se substitueix per un altre d'un sector similar. Aquest any s'han quedat en llista d'espera unes seixanta empreses.
  
06.02.2006
Firarebaixa repeteix l'èxit de l'edició passada tant en nombre de visitants com en grau de satisfacció dels expositors
Firarebaixa va tancar ahir les portes havent rebut la visita d'unes quaranta mil persones, uns centenars més que l'any passat, segons va informar a aquest diari la directora de Fira de Girona, Anna Albar. La fórmula funciona, els expositors es van mostrar satisfets i la immensa majoria assegura que repetirà en la pròxima edició, segons es desprèn de l'enquesta que, ahir mateix, Fira de Girona els va repartir per computar quin era el seu grau de satisfacció. El volum de vendes va ser satisfactori i, de les respostes a l'enquesta, no es desprèn que els comerciants reclamin cap canvi d'importància per a edicions successives. Arran de de tot això, Anna Albar va valorar molt positivament el funcionament de la mostra d'aquest any i va avançar que no hi ha cap plantejament de canviar res de la fira per a la pròxima edició. Els col·lapses circulatoris, que han estat la tònica generalitzada des de dijous a les rodalies del Palau Firal, es van reproduir al llarg de tot el cap setmana, com a signe inequívoc de l'interès dels gironins per la convocatòria. 120 expositors La catorzena edició de Firarebaixa ha reunit cent vint expositors -el mateix nombre que l'edició anterior- i ha tingut una àmplia oferta de productes. El 90% d'expositors han repetit i no hi ha previsió d'ampliar-ne el nombre, ja que es considera que amb el nombre actual hi ha un equilibri entre l'oferta i la demanda. Aquest any hi ha hagut una llista d'espera d'una seixantena d'empreses, i el sistema que se segueix per mantenir el nombre d'expositors és senzill: quan es produeix alguna baixa, se substitueix per una altra empresa d'un sector comercial similar. El sector que ha predominat és la roba de dona, home, juvenil i infantil i els complements (amb molta oferta de sabateria), que ha reunit un gran nombre de compradors, tot i que la resta de sectors també han estat molt sol·licitats. Un dels èxits de Firarebaixa es basa en el fet que, realment, els articles que s'hi venen són de plena temporada i estan força rebaixats. De fet, s'han pogut aconseguir articles amb descomptes molt importants, del 50% i fins i tot superiors.
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal