f
edició: 2005
  
DIARI DE GIRONA
19.11.2005
El saló Tot Nuvis se celebra el cap de setmana vinent amb 161 expositors
La 13a edició del saló Tot Nuvis reunirà al Palau de Fires de Girona 161 expositors del 25 al 27 de novembre. El saló ofereix una gran varietat de productes relacionats amb els casaments i la seva preparació.Entre els sectors que destaquen hi ha els de la fotografia (19%), l'hostaleria (13%) o els vestits (12%). Segons ha explicat la directora de Fira de Girona, Anna Albar, s'espera arribar a una xifra d'assistència de públic similar a la de l'any passat, que va ser de 12.500 visitants. Segons ha explicat Albar, la mostra -que ocupa un espai d'exposició de 7.810 m2- està plenament consolidada i és difícil que creixi més perquè ha arribat al límit d'espai. L'espai del saló també estarà format per estands d'altres àmbits relacionats amb el món dels casaments, com ara els d'animació, brodats i aixovars, floristeria, joieria, llistes de noces, mobiliari, il·luminació, perruqueria i maquillatge, regals i atencions, edicions i publicacions o serveis d´organització. En paral·lel al saló, Tot Nuvis oferirà altres activitats, entre les quals destaquen les característiques desfilades de vestits de núvia. A més, també s'ha previst celebrar un taller de protocol (dissabte) i durant els tres dies hi haurà una exposició permanent de rams de núvia, cedida pel gremi de floristes. Aquest any, el saló Tot Nuvis sortejarà 1.500 euros entre tots aquells que enviïn la paraula Nuvis al 7202. El sorteig tindrà lloc abans del tancament del saló. A més, hi haurà un altre sorteig consistent en un sopar per a dues persones, un joc de maletes, 15.000 punts estrella de La Caixa i un joc de barnussos.
  
27.11.2005
El saló Tot Nuvis reparteix els premis del sorteig
El saló Tot Nuvis va lliurar els premis del sorteig de la jornada inaugural. Els guanyadors es van emportar un sopar per a dues persones al Celler de Can Roca, un joc de maletes, un joc de barnussos, i 15.000 punts estrella de "La Caixa". A la imatge, la directora de Fira de Girona, segona per l'esquerra, amb els premiats
  
29.11.2005
El saló Tot Nuvis tanca amb prop de 12.500 visitants
El certamen Tot Nuvis, instal·lat al Palau Firal de Girona, va tancar ahir les seves portes després d´haver rebut aproximadament 12.500 visitants. Segons va explicar la presidenta de Fira de Girona, Anna Albar, el públic d´aquest any ha estat de més edat que en temporades anteriors, ja que ha rondat els 30-32 anys. Segons va explicar la directora, la bona acollida que ha tingut Tot Nuvis entre els participants a la mostra i també amb els propis expositors fan que estigui previst «seguir amb aquest model». Una de les novetats d´enguany és que la desfilada ha estat molt més dinàmica i ràpida, ja que hi havia més de 30 passos i això ha fet que s´hagués d´agilitzar tota l´organització. Aquest fet ha contribuït a fer més amena la desfilada. Un altre dels aspectes que va destacar Anna Albar és que el públic «s´ha mostrat molt interessat», circumstància que s´ha reflectit en les enquestes, la majoria de les quals qualifiquen com a «bo» o «molt bo» el certamen. A més, Albar va recordar que molts dels expositors sortegen algun element (viatges de noces, vestits de núvia, sopars gratuïts...), de manera que «és molt fàcil arribar a Tot Nuvis i sortir-ne amb algun regal», la qual cosa es converteix en un incentiu més.
  
EL PUNT
19.11.2005
Tot Nuvis de Girona redistribueix els continguts i espera 12.000 visitants
La fira Tot Nuvis, que se celebra del 25 al 27 de novembre, manté el mateix nombre d'expositors que l'any passat (161), però redistribueix els continguts. Segons va explicar la directora del saló, Anna Albà, s'ha limitat el nombre d'estands de fotografia i vídeo, i en canvi augmenta l'oferta de limusines i cotxes, i empreses de serveis que organitzen els casaments. El Tot Nuvis d'aquest any, que espera la visita d'unes 12.000 persones, manté les desfilades i el taller de protocol. Per buscar l'equilibri, el saló Tot Nuvis d'aquest any, que ocupa una superfície de 7.180 m2, ha redistribuït els continguts, limitant més l'oferta dels expositors de fotografia i vídeo i donant més presència a les empreses de serveis. Segons Albà, com cada any el saló oferirà «tot el que està relacionat amb els casaments». Els sectors amb més presència són: la fotografia i el vídeo, amb un 17,5%; l'hostaleria i la restauració, amb un 13,5% cadascun; els vestits de núvia i de nuvi, amb un 8% i un 4%, respectivament, i les agències de viatges, amb un 6%. El Tot Nuvis, organitzat per Fira de Girona i Flaqué Internacional, obre les portes divendres a les 4 de la tarda i s'inaugura a les 6. Dissabte i diumenge l'horari és d'11 del matí a 9 del vespre. El preu de l'entrada és de 4 euros. Durant la fira hi haurà una exposició de rams de núvia i tant dissabte com diumenge es faran desfilades.
  
29.11.2005
Tot Nuvis de Girona respon a les expectatives amb uns 12.000 visitants i unes 3.000 persones en les desfilades
Tot Nuvis ha complert les expectatives previstes amb uns 12.000 visitants i una gran afluència de públic en les tres desfilades d'imatge, que han estat el principal atractiu del saló. Les enquestes fetes als expositors han tingut una resposta molt favorable, amb una gran satisfacció pel que fa a l'interès mostrat per les parelles que han passat des de divendres i fins ahir pel Palau de Fires de Girona. Aquest any s'han dut a terme una quinzena de sortejos. «El públic que ha visitat el saló ha mostrat molt d'interès per l'oferta que hi havia i la majoria han demanat informació als expositors», va explicar ahir la directora de Fira de Girona, Anna Albar. Les tres desfilades d'imatge han estat el principal atractiu, amb aproximadament un miler d'assistents en cadascuna, i en aquesta edició s'ha incrementat el nombre de sortejos, que han tingut una àmplia participació. En la tretzena edició del saló, organitzat per Fira de Girona i Flaqué Internacional, hi han participat 161 expositors. El nombre de públic assistent -uns 12.000 visitants- ha estat aproximadament el mateix que l'any passat, tot i que l'edat mitjana de les parelles ha augmentat, d'acord amb l'augment que hi ha hagut en els últims anys pel que fa a la mitjana d'edat de les parelles que es casen. El saló s'ha adaptat als nous temps i ha presentat una oferta molt variada destinada a tot tipus de parelles. La directora de Fira de Girona va explicar que en la pròxima edició es repetirà el mateix model actual, amb les desfilades com a punt més important. En aquesta edició, també ha tingut un gran ressò el taller de protocol, a càrrec de Laura Rusiñol, en el qual s'han inscrit 112 persones. Una altra activitat del saló ha estat una exposició de rams de núvia, cedida pel gremi de floristes de Girona i comarques.
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal