f
edició: 2012 - 2013 - 2014
  
Normes de participació
  
TU VOLS SER-HI?
Clica el teu sector i ecull la millor opció!
  
ALIMENTACIÓ
Un selecte mercat de productes del nostre territori ubicat al nivell 2 del Palau de Fires, on els visitants podem comprar, degustar i aprendre participant als shows de cuina, cates, tallers i presentacions que s’hi duen a terme durant el 6 dies de la Fira.
  
EXPOCYCLING GIRONA
Nou espai: Fira de la bicicleta i el triatló.
A més de la zona comercial inclourà una sèrie d'activitats vinculades a la pràctica d'esport i a tota la família.
  
INDÚSTRIA, CONSTRUCCIÓ I JARDÍ
En el recinte exterior, i ocupant grans espais trobem les empreses més representatives dels tres sectors, que ens presenten les darreres novetats en tot tipus de demostracions i materials.
  
MASCOTES
El punt de trobada de referència per als amants dels animals de companyia on s’hi trobem expositors professionals com ara: centres de cria i botigues especialitzades.
Una de les primícies d’aquest espai, a més de les activitats lúdiques que s’hi celebrem, és la part formativa i de conscienciació que des del Col•legi de Veterinaris de Catalunya és transmet als infants i al públic interessats a través dels tallers d’aprenentatge i xerrades formatives que s’hi imparteixen a diari.
  
MOBLES, DECORACIÓ, CONSTRUCCIÓ I REFORMES
A l'interior dels pavellons, es disposen en acurats espais els estands de mobiliari un gran ventall de complements i solucions per a l’habitatge. Destaquem d’aquest espai l’exposició de GINTERIORS organitzada pel Col•legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya -Girona.
  
MOTOR
A l’accés Devesa, una de les entrades més emblemàtiques del recinte, el sector del motor desplega la seva exposició que va des d'automòbils, vehicles comercials, motocicletes, de vehicles elèctrics, car àudio, telefonia, pneumàtics, alarmes, recanvis components i accessoris de taller.
  
SERVEIS
Al nivell 1 del Palau de Fires, s’hi emplacen les empreses del sector serveis: Finances, assegurances, oci, turisme, institucions, organitzacions empresarials i socials.
  
Full de sol·licitud d'admissió
  
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal