f
edició: 2010 - 2011
  
Diari de Girona
30.09.2001
L´Equus de Girona arrenca avui amb l´expectativa d´assolir els 40.000 visitants
Equus Girona, el saló del cavall i del poni, obre avui les portes a Fira de Girona situat com a un punt de referència per al món del cavall. El saló, que es farà fins diumenge, comptarà amb una àmplia representació del sector eqüestre, tant des del punt de vista ramader i comercial com de l'esportiu (+info).
  
22.09.2011
L´Equus celebra els deu anys del retorn a Girona amb més xous
L'Equus Girona se celebra del 30 de setembre al 2 d'octubre a Fira de Girona mantenint el caràcter comercial i ramader (amb uns 125 expositors d'alimentació, assegurances, carruatges, decoració, escoles d'equitació, material, roba o boxes), amb uns 520 cavalls presents i potenciarà la vessant esportiva amb noves proves amb ponis. (+info)
  
01.10.2011
L´Equus de Girona ja trota al recinte firal de la Devesa
L'Equus ja trota. Centenars de persones van entrar ahir al recinte firal de la Devesa de Girona per gaudir de les diferents activitats vinculades al món del cavall i del poni. Els visitants van poder passejar i interessar-se pels expositors i les tres pistes on s'hi van fer competicions i exhibicions de tota mena (+info).
  
El Punt Avui
22.09.2011
Més de 500 cavalls tornen a Girona amb l'Equus, en la 23a edició
S'eperen almenys 40.000 visitants al saló del cavall i del poni de Fira de Girona. Les 52 hípiques gironines hi participaran associades per primer cop (+info).
  
Hípica Press
22.09.2011
Equus volverá a convertir Girona en punto de referencia del caballo
Equus Girona, el salón del caballo y el poni, volverá a convertir la ciudad de Girona en un punto de referencia en el mundo del caballo. El salón, que se celebrará del 30 de septiembre al 2 de octubre en Fira de Girona, mantendrá el carácter comercial y ganadero, con más de 500 caballos presentes, y potenciará su vertiente deportiva con nuevas pruebas con ponis (+info).
  
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal