e-fira Girona
edició: 2013 - 2014 - 2015

5 DIES ÚNICS

La Fira de Mostres, la més antiga de Girona, combinarà durant cinc dies emprenedoria i talent per a oferir a les empreses, compradors i visitants les propostes més atractives i innovadores del mercat, consolidant la seva evolució cap a la modernització amb nous conceptes empresarials.
Alimentació, decoració i construcció, industrial, serveis, motor, oci i turisme i tecnologia seran els sectors que estaran representats en aquesta edició de la Fira de Mostres.


ACTIVITATS, XERRADES I TALLERS

2a edició del Girona Talent

Les jornades ‘Girona Talent’ es faran el dijous 30 i el divendres 31 d’octubre i s’integraran en l’àmplia oferta d’activitats que impulsa Fira de Girona en l’àmbit de l’emprenedoria i el talent actiu. En aquesta 53a edició, la Fira de Mostres comptarà amb una nova edició del ‘Saló de l’Emprenedoria’ que impulsa l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG).
 
Entre altres propostes, comptarà amb una ponència de l’expert en economia Leopoldo Abadía, una de les veus autoritzades per analitzar la situació econòmica actual i autor del llibre ‘La Crisi Ninja y otros misterios de la economía actual’, serà el divendres 31 a les 6 de la tarda.
 

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal