e-fira Girona
edició: 2011 - 2012 - 2013

Beauty Show

El nou espai del saló que comptarà amb presentacions i demostracions en directe de productes i tractaments de bellesa, des de perruqueria i maquillatge, passant per estètica, amb tractaments facials i corporals.
Amb aquest nou espai volem oferir al visitant totes les eines i propostes perquè surtin del saló amb un assessorament, el màxim de personalitzat possible, per a la preparació del seu casament o celebració.

20a edició del saló

 
Tot Nuvis és un punt de referència on els visitants podran trobar en un sol espai tot allò necessari per a l’organització d’un casament o d’una celebració, amb l’aparador més complet per orientar i assessorar als nuvis i les persones que organitzen una celebració. Al saló, s’hi podran trobar els vestits de nuvi, núvia i cerimònia, la restauració, les joies, les invitacions, la música, les flors o els viatges.
 

Desfilades, tallers i altres activitats

 
Les activitats inclouran també les tradicionals desfilades d’imatge on es presentaran les noves col·leccions de moda nupcial, cerimònia, llenceria i joies i les últimes tendències en perruqueria i maquillatge. Se’n faran tres sessions: dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 i 18 h.
 
Una altra de les novetats d’aquesta edició serà la Girona Fashion Show, una desfilada de moda urbana on es mostraran les últimes tendències de roba per a dona i home, divendres a les 19.15 h.
 
I també hi haurà el taller de protocol i decoració floral, el dissabte a les 11.30 h. Què i com organitzar i decorar el teu casament o cerimònia (cal inscriure's prèviament)

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal