e-fira Girona
edició: 2011 - 2012 - 2013

FIRA DE MOSTRES 2012

LA TEVA CITA!

La Fira de les fires, la fira multisectorial més gran de Catalunya, torna renovada amb els següents sectors:

 
 

ALIMENTACIÓ

Més de 50 empreses d'alimentació i begudes tradicionals de fabricació artesana o amb denominació d'origen com: vins, caves cerveses, embotits, formatges i dolços entre els més destacats.
El saló de l'alimentació és un selecte mercat ubicat al nivell 2 del Palau de Fires on el consumidor particular pot comprar, degustar i aprendre participant als shows de cuina, tasts, tallers i presentacions.

DECO-CONSTRUCCIÓUn gran nombre d'empreses del sector de la construcció i professionals de la decoració presenten productes i solucions per a la construcció, rehabilitació i reforma. En aquest espai trobareu l'exposició GINTERIORS organitzada pel Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya - Girona.

INDÚSTRIAUn sector lligat a la Fira de Mostres des de sempre. El localitzareu a primera línia del recinte exterior exposant les darreres novetats que van des de: domòtica, elevadors, maquinària d'obra pública i construcció, remolcs i vehicles industrials.

MASCOTES


El punt de trobada de referència per als amants dels animals de companyia. Un saló per exposar, vendre i informar de les responsabilitats que calen per conviure amb les mascotes, assumint el compromís a través dels tallers d'aprenentatge, informant de les tasques que realitzen els gossos en les teràpies integradores, els avantatges de l'ensinistrament i les relacions humanes que es generen amb la pràctica dels esports canins, com ara l'agility.

SERVEIS

Serveis a les persones i a les empreses, un dels sectors puntals que volem destacar. La mostra s'ubicarà al nivell 1 del Palau de Fires, amb la prestigiosa presència d'empreses que abasten tots els serveis i que aniran des d'assegurances, entitats financeres, associacions, institucions, col·legis professionals i turisme entre d'altres.

EMPRENEDORI@

Per segon any consecutiu, juntament amb l'AjEG (Ass. de Joves Empresaris de Girona), i amb més força que mai, presentem el saló de l'emprenedoria, per potenciar, promoure i facilitar les iniciatives dels emprenedors i fomentar la interrelació per reactivar el teixit empresarial del nostre territori.

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal