e-fira Girona
edició: 2010 - 2011 - 2012

Nous espais i sessions participatives dinamitzaran aquesta 50a edició de la Fira de Mostres.
 
 
Espai de mecenatge creat amb l'objectiu de fomentar les relacions empresarials i dinamitzar la Fira de Mostres amb sessions de networking de temàtica innovadora.
Pretenem donar protagonisme a temes que impulsen progrés i una nova economia.

Veure programa

L'Associació de Joves Empresaris de Girona (AjEG) ha creat i desenvolupat el saló de l'emprenedoria, am la intenció de potenciar la imatge de marca del associats  i augmentar el seu grau de notorietat entre la societat gironina.

Després de l’èxit de l’any passat, tant Fira de Girona com el Col•legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors aposten per ampliar en la propera edició de la Fira de Mostres l’espai dedicat a Ginteriors i incorporar-hi diverses novetats. Entre altres, s’hi portaran a terme un conjunt d’intervencions, exposicions, actes i presentacions al voltant de l’interiorisme i l’art.

En aquest espai s’hi podran trobar empreses i serveis relacionats amb el món de les mascotes. També s’hi portaran a terme exhibicions de gossos d’assistència, demostracions d’agility i d’obediència, desfilades de gossos d’acollida, cursos pràctics i tallers d’educació canina. 
 
 
 

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal