e-fira Girona
edició: 2010 - 2011 - 2012

EXPOJOVE

L’Alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i la Presidenta del Consell Comarcal del Gironès, Cristina Alsina, han inaugurat aquest matí el saló, acompanyades del Director General de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig. En la inauguració, tots tres han coincidit a destacar l’ExpoJove com a espai de suport als joves en la presa de decisions. Antoni Reig ha remarcat, a més, que el saló “pot ser el punt de partida per a l’emancipació dels joves”.  
 

MÉS DE 6.200 ESTUDIANTS

Dins el palau de fires, els joves hi troben informació sobre els itineraris que ofereix el sistema educatiu després de l’etapa d’ensenyament secundari obligatori. També poden seguir les diferents exhibicions d’oficis dels cicles formatius de les branques professionals que s’imparteixen a la demarcació de Girona i han pogut conèixer els estudis que ofereix la Universitat de Girona, l’Escola Universitària ERAM, cadascuna amb estand propi, o la resta d’universitats de Catalunya, agrupades en un estand del Consell Interuniversitari de Catalunya.

52 EXPOSITORS

La 6a edició d’ExpoJove ha obert les portes aquest matí amb la visita dels primers estudiants que han recorregut els 52 estands del saló per orientar-se sobre el seu futur professional i laboral.
A banda de formació, els joves també poden conèixer els sistemes d’accés al món del treball i informar-se sobre el Servei d’Ocupació de Catalunya o els programes que s’ofereixen des del Departament d’Empresa i Ocupació.

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal