e-fira Girona
edició: 2009 - 2010EXPOSITORS:

Vivers - Centres Garden  - Complements - Eines - Jardineria - Hivernacles - Llavors i Bulbs - Maquinària - Mobiliari - Reg - Terres i Adobs.
 
En aquesta 10a edició destaquem la important presència de maquinària agrícola amb 2.000m2 d'exterior ocupats.

Els premis INNO SPV reconeixen els productes i serveis més innovadors que presenten els expositors al saló. Es premien dues categories: les novetats vegetals i els productes no vegetals. El jurat, format per tècnics especialistes, és l'encarregat de valorar la funcionalitat, la presentació, la competitivitat i el caràcter autòcton dels productes que opten als guardons. I els guanyadors han estat:
A la millor Novetat Vegetal:
1r premi: MICOFORA
2n premi: VIVERS SALA GRAUPERA
Al millor Producte Vegetal 
1r premi: FLORAGEN
2n premi: SANTA&COLE FORESTAL
 


Per tercer any, dins el saló, s’ha celebrat el Congrés SPV que, sota el títol, ‘Innovació tecnològica en reg i cobertes vegetals’. S’ha parlat de dos temes que són plenament d’actualitat per al sector. Per una banda, les últimes novetats i avenços en sistemes de reg amb l’objectiu de conèixer les últimes innovacions amb què s’està treballant i quines són les eines i solucions actuals per a una major eficiència dels sistemes de reg i com utilitzar-los en parcs i jardins.
Per altra banda, les cobertes vegetals, una qüestió cada vegada més d’actualitat en el sector per la necessitat de recuperar i millorar la natura a les ciutats. És per aquest motiu que, durant la jornada de divendres, es tractaran temes com la retenció d’aigua de pluja, l’aïllament acústic i tèrmic, la reducció de nivells de pol•lució, el CO2, els nous hàbitats per animals i plantes i la millora del paisatge urbà.

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal