e-fira Girona
edició: 2009 - 2010


Molt s’ha parlat del la manca d’aigua, dels usos al sector, del “consum” als nostres parcs i jardins públics i privats. La situació de bonança actual no és el normal als últims anys, encara tenim molt present l’aplicació del decret de sequera durant el 2008.
Fins ara s’han donat passos per una major utilització de plantes autòctones, aprofitament d’aigües o increment d’instal•lacions de sistemes de reg. Per aquest  III Congrés hem fixat com un dels objectius, conèixer en què s’està treballant i quines són les eines i solucions actuals  per una major eficiència dels sistemes de reg. Com utilitzar-los als parcs i jardins i que semblin intel•ligents.

Un altre objectiu, és fer una immersió al món de les cobertes vegetals. Cada cop és més necessari prendre iniciatives orientades a recuperar i millorar la natura a les nostres ciutats donat l’antagonisme dels conceptes Natura i Ciutat. Es parlarà sobre temes tant interessants com retenció d’aigua de pluja, aïllament tèrmic i acústic, reducció de nivells de pol•lució, CO2, nous hàbitats per animals i plantes i millora del paisatge urbà. Aquests, entre un ventall d’avantatges que ajuden a millorar de la qualitat de vida als nostres pobles i ciutats. 
 
Inscripcions tancades

© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal