e-fira Girona
edició: 2008 - 2009 - 2010
  
Nom
EXPO JOVE

Fira de Formació, Treball, Salut i Habitatge.
Dates
del 20 al 23 de gener del 2009
Edició
4a
Horari
de 10h a 19h
dia 23: de 10h a 15h
Lloc
Palau de Fires
Organitza
Fira de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.
Inauguració oficial
dimarts 20 a les 12 del migdia
Presentació
BUSQUEU RESPOSTES AL VOSTRE FUTUR?
a Expo Jove podreu visitar estands dedicats a:
Formació
Cicles formatius de grau mitjà i superior, programes de qulificació professional inicial, Batxillerat, carreres universitàries, estudis de postgrau, formació reglada, formació ocupacional, estudis i estades a l’estranger, escoles d’idiomes, escoles taller, cases d’ofici i tallers d’ocupació, informació sobre opcions de futur i formació permanent d'adults.
Treball
Servei d'ocupació de Catalunya, borses de treball, empreses de selecció de personal, empreses de treball temporal, creació d'empreses, formació per a treballadors, prevenció de riscos laborals i assessories laborals, informació sobre el mercat laboral, etc.
Habitatge
Borses joves d'habitatge, ajuts al lloguer, ajuts per a la rehabilitació, ajuts per a l'adquisió d'habitatges, per a promotors, hipoteques...
Salut
Els professionals del Programa Salut i Escola t'informaran sobre com pots promoure hàbits saludables en la teva vida i com prevenir problemes de salut: alimentació, salut sexual, consum de tabac, alcohol i altres drogues, relacions afectives, conducció responsable, etc.
Estar ben informats és important per prendre decisions encertades. A la Fira Expojove podreu trobar la informació que pot ser d’interès en un únic recinte per tal que pugueu conèixer els serveis i programes que hi ha al vostre abast.
 
 
© Fira de Girona Mapa de la web    |     Informació General     |     Avís Legal